پایان عملیات آسفالت کارخانه کمپوست شهرداری یزد

معابر موجود در کارخانه کمپوست شهرداری یزد آسفالت شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری یزد - محمد علی سلمانی ندوشن با بیان اینکه پروژه آسفالت کارخانه کمپوست به علت اضافه شدن سالن دریافت زباله در این مجموعه اجرا شده، اظهار کرد: این پروژه با استفاده از 520 تن آسفالت در مساحت 5700 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد ریال توسط سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری یزد انجام شد.

معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری یزد با اشاره به خرابی معابر کارخانه کمپوست، بیان داشت: با توجه به نبود جاده آسفالت و ناهموار بودن مسیرهای موجود در کارخانه کمپوست، پس از زیرسازی مجدد، کلیه معابر آسفالت شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی در خصوص اهمیت هموارسازی مسیرهای کارخانه کمپوست گفت: روزانه در یزد 340 تن زباله تولید می شود که 60 تا 70 درصد این مقدار زباله تر بوده و می تواند طی فرآیندی به کود کمپوست تبدیل شود، به همین دلیل هموارسازی و آسفالت مسیرهای موجود در این کارخانه به جهت سهولت در تردد از درجه اهمیت بالایی برخوردار بود.