لزوم حرکت به سمت روش های خلاقانه و نوآورانه در بحث رنگ و نور / دستگاه های متولی دیگر نیز به صورت جدی وارد میدان شوند - شهرداري يزد
شهردار یزد تأکید کرد:
لزوم حرکت به سمت روش های خلاقانه و نوآورانه در بحث رنگ و نور / دستگاه های متولی دیگر نیز به صورت جدی وارد میدان شوند
شهردار یزد اظهار کرد: سال جاری، سال رنگ و نور بود و با توجه به اقدامات خوب و بازخورد مثبت آن در بین شهروندان، سال آینده نیز تکمیل کننده سال رنگ و نور خواهد بود و اقدامات این حوزه به صورت جدی تر دنبال می شود.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد - ابوالقاسم محی الدینی با بیان این که شوراهای ده گانه سازمان ها در ماه های پایانی سال به منظور برسی اقدامات انجام شده در طول سال جاری، بحث در خصوص بودجه سازمان و برنامه ریزی برای فعالیت ها و اقدامات آتی برگزار می شود، گفت: شورای سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری در ابتدای هفته جاری با حضور شهردار به عنوان رئیس شورای سازمان، معاون محیط زیست و خدمات شهری، رئیس سازمان، دو تن از اعضای شورای اسلامی شهر و سه نفر از اساتید دانشگاهی صاحب نظر در حوزه های مرتبط با سازمان تشکیل جلسه داد.
وی سال جاری را سال رنگ و نور خواند و افزود: خوشبختانه در سال جاری اقدامات خوبی در حوزه رنگ و نور انجام شد که این اقدام با بازخورد بسیار خوبی از طرف شهروندان مواجه شد و بر همین اساس و با این نگاه که روزهای شهر را باید با رنگ زیبا کرد و شب ها را با نور، برنامه سال آتی سازمان را تأکید و تکمیل سال رنگ و نور قرار دادیم.
شهردار یزد افزود: موضوعی که در این خصوص مورد بحث قرار گرفت و اجماع همه اعضای شورای سازمان را نیز در پی داشت، حرکت به سمت و سوی روش های خلاقانه و نوآورانه در حوزه رنگ و نور و فضای سبز برای سال آینده بود.
محی الدینی تصریح کرد: دستیابی و تحقق سال رنگ و نور که در راستای زیباسازی بصری شهر و افزایش نشاط همگانی است، مستلزم همکاری دیگر دستگاه های متولی این حوزه مانند شرکت توزیع نیروی برق استان با شهرداری و ورود جدی آن ها به میدان است.
شهردار یزد با اشاره به این که اماکن متعددی نظیر مسجد جامع، تکیه امیرچقماق، مسجد حظیره، ساختمان مرکزی شهرداری نورپردازی شده و هم اکنون نیز مسجد امیرچقماق در حال نورپردازی است، اظهار داشت: شاید تصور شود که نورپردازی خیلی از بناهای تاریخی توسط دستگاه های دیگر انجام می شود ولی همه این اماکن توسط شهرداری نورپردازی شده است و انشاالله این فعالیت در سال آتی هم ادامه پیدا خواهد کرد.