قاصدک های سرخ در ادامه ساخت مستند «پولیتزر» - شهرداري يزد
قاصدک های سرخ مستند زندگینامه سه شهید نوجوان دانش آموز یزدی در جبهه کردستان به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد تولید می شود.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد - در قالب تفاهمنامهای با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد، سه مستند از زندگی سه شهید نوجوان یزدی واقعه دردناک مهرماه 62 کردستان که در مستند تاثیرگذار «پولیتزر» نحوه شهادت آنها روایت شده است، تهیه و تولید خواهد شد.
این تفاهمنامه بین مصطفی زارعزاده سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و مصطفی ملاحسینی اردکانی کارگردان مستند پولیتزر به امضا رسید.
سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد با اعلام این خبر افزود: ساخت این مجموعه مستند در ۳ قسمت به شیوه مستندنگاری پرتره (شخصیتپردازی) هدفگذاری شده و قرار است با همیاری شورای اسلامی و شهرداری یزد در سال جاری تولید آن آغاز گردد.
مصطفی زارعزاده اظهار داشت: مدتزمان هر قسمت این مستند ۳۵ دقیقه پیشبینیشده و فرایند تولید هر مستند نیز حدود ۴ ماه زمان خواهد برد.
وی هدف اصلی ساخت این ۳ مستند را، تبیین رشادت های دانشآموزان کمسن و سال یزدی، که در پادگان توحید سنندج هم قسم شدند تا آخرین قطره خون از میهن و ولایت دفاع نمایند، دانست.
گفتنی است نویسندگی و کارگردانی مجموعه قاصدک های سرخ برعهده مصطفی ملاحسینی اردکانی خواهد بود.