مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری یزد:

شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌ها، روابط عمومی را از تک صدایی خارج می‌کند

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری یزد با اشاره به حیطه گسترده خدمات شهرداری‌ها، گفت: شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌ها، روابط عمومی را از تک صدایی خارج می‌کند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد - سید محمد رستگاری روز شنبه سی ام اردیبهشت ماه در نخستین مجمع «شورای هماهنگی روابط‌عمومی شهرداری‌های استان یزد» با تبریک روز روابط‌عمومی و هفته ارتباطات، اظهار کرد: برای برگزاری مجمع و آغاز به کار شورای هماهنگی روابط‌عمومی شهرداری‌های استان یزد پیگیری‌های زیادی از سوی روابط‌عمومی شهرداری یزد انجام گرفت.

وی ادامه داد: در شهرداری‌ها بعضاً روابط‌عمومی‌ها علاوه بر اینکه مسئولیت اطلاع‌رسانی را برعهده دارند، وظایف دیگری هم در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری یزد گفت: شهرداری یکی از نهادهایی است که خدمات و وظایف بسیار گسترده‌ای را بر دوش دارد و به همین دلیل روابط‌عمومی‌ها هم وظایف بسیار گسترده‌ای را بردوش دارند.

رستگاری تصریح کرد: شاید اگر روابط‌عمومی شهرداری‌ها را با خیلی از ادارات مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که سختی کار بسیار بیشتری را در شهرداری‌ها شاهد هستیم.

وی بیان کرد: به هر حال عملکرد شهرداری، گستره وظایف و نحوه اطلاع‌رسانی در این نهاد هرچه بیشتر تقویت شود قطعا بازخورد مثبت بسیار بیشتری در میان رسانه‌ها و عموم مردم به وجود می‌آید و به همین دلیل باید به این موضوع بیشتر توجه داشته باشیم.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری یزد افزود: شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌های استان یزد سال‌هاست که در حال فعالیت‌ است و تجربه خوبی برای راه‌اندازی این شورا در حوزه شهرداری‌ها وجود دارد و این شورا سبب می‌شود روابط‌عمومی‌ها از تک صدایی خارج شده و بتوانند حرف‌های خود را با تاثیر بیشتری بزنند.

رستگاری بیان کرد: این شورا هیچ کار موازی با شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌های استان یزد انجام نمی‌دهد و در واقع این شورا بازوی قدرتمندی برای فعالیت شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌های استان یزد خواهد بود و به عنوان صدای کل شهرداری‌های استان فعالیت می‌کند و می‌تواند در بهبود عملکرد شهرداری‌ها نقش بهتری را ایفا کند.​​​​​​​