شهردار یزد تاکید کرد: مقوله کتاب و کتابخوانی از نمایشگاه و نمایش به فرهنگی فراگیر و عمومی تبدیل شود

شهردار شهر جهانی یزد در جلسه شورای سیاست‌گذاری پایتخت کتاب ایران تاکید کرد: مقوله کتاب و کتابخوانی از نمایشگاه و نمایش به فرهنگی فراگیر و عمومی تبدیل شود.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد – جمال الدین عزیزی در جلسه شورای سیاست‌گذاری پایتخت کتاب ایران که با حضور دکتر محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای شورای سیاست‌گذاری، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مسئولان فرهنگی شهر یزد در وزارتخانه برگزار شد، تاکید کرد: مقوله کتاب و کتابخوانی از نمایشگاه و نمایش به فرهنگی فراگیر و عمومی تبدیل شود.

شهردار یزد در این جلسه با برشمردن فعالیت‌های انجام شده برای تقویت کتاب و کتابخوانی در شهر یزد افزود: ایجاد میدان کتاب، حمایت از نویسندگان بومی وآثار فولکوریک یزد، تولید کتابهای صوتی، جمع‌آوری هفت هزار جلد کتاب برای مناطق محروم، ایجاد بوستان تبادل کتاب و طراحی و ساخت المان‌های کتاب برای نصب در مراکز عمومی از جمله اقدامات شهرداری یزد بوده است.

عزیزی تصریح کرد: همه نهادهای مرتبط در شهرها با نگاه هم افزایی و مشارکت در بحث گسترش و ترویج فرهنگ کتابخوانی ورود جدی پیدا کنند.