شهردار یزد: از ظرفیت های بالای صدا و سیما برای معرفی میراث ملموس و میراث معنوی یزد در سطح بین المللی استفاده شود - شهرداري يزد
شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر یزد در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد، درباره زمینه های مشترک فعالیت و برنامه های آتی به بحث و تبادل و نظر پرداختند.
در این دیدار جمالی نژاد شهرداریزد با اشاره به این نکته که شهر یزد ظرفیت بالای فرهنگی و هنری دارد، گفت: مردم ظرفیت بالایی برای همراهی دارند و در این زمینه صدا و سیما به عنوان یک رسانه ملی در بعد های مختلف هنری و فرهنگی می تواند اطلاع رسانی نماید.
شهردارشهر جهانی یزد با اشاره به لزوم ساخت فیلم های متنوع و جذاب درباره یزد از مدیر کل صدا و سیمای مرکز یزد خواست که از تمامی ظرفیت بالای این سازمان برای معرفی شهر جهانی یزد، میراث ملوس و همچنین میراث معنوی یزد در سطح بین المللی استفاده شود.
سفید رییس شورای اسلامی شهر یزد هم با اشاره به این نکته که در بحث های فرهنگی نیاز است که صداوسیما به طور ویژه ورود پیدا کند، گفت: این تعامل و همکاری در این زمینه باید بیشتر ایجاد تا برنامه های فرهنگی با سرعت بیشتری اطلاع رسانی شود.