شهردار منتخب یزد: عدم رعایت ضوابط مناسب سازی برای معلولین خط قرمز شهرداری است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد، در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای شورای شهر، سرپرست شهرداری و شهردار منتخب یزد برگزار شد از ناظرین مناسب سازی معابر مناطق پنج گانه شهرداری یزد تقدیر به عمل آمد.

مجتبی فرهمند در این مراسم با بیان اینکه از ناظرین در تمام پروژه های شهرداری مشارکت داده می شود گفت: موضوع مناسب سازی برای معلولان صرفاً در بحث پارک ها نیست و از برنامه های شهرداری یزد استفاده از نظرات کارشناسان و ناظرین این حوزه در ساخت و ساز و مناسب سازی در ادارات، بناهای عمومی، ناوگان حمل و نقل عمومی، پیاده رو ها و تقاطع ها که نیازمند مناسب سازی باشند خواهد بود.

شهردار منتخب یزد افزود: تجهیزات تسهیل کننده در ناوگان حمل و نقل عمومی بعنوان پایلوت و برای اولین بار در دست اقدام می باشد و در هفته حمل و نقل اولین اتوبوس شهری دارای تجهیزات تسهیل کننده برای شهروندان معلول خدمات ارائه می نماید.

وی خط قرمز شهرداری را عدم رعایت ضوابط مناسب سازی برای معلولین در ساختمان های عمومی عنوان کرد و افزود: نگاه ما رعایت حقوق معلولین است و امیدواریم با هدف معرفی در سطح کشور با اقداماتی که در این زمینه انجام خواهیم داد به شهر دوستدار معلول تبدیل شویم.

فرهمند خاطر نشان ساخت: طی فراخوانی موضوع مناسب سازی برای معلولین در بحث مبلمان شهری از جمله نیمکت، آبخوری، سطل زباله و دیگر موضوعات مطرح شده و سعی داریم طراحی های جدید از این امکانات برخوردار باشند.