دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری یزد: حجم سلبندهای مجاور یزد با کف کشی افزایش یافت

دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری یزد در نشست مدیریت بحران استان، اظهار داشت: در مجموعه شهرداری بر اساس مصوبه نشست ایمنسازی شهر، مباحث مختلف را در دستور کار قرار داده‌ایم تا بتوانیم جلوی بحران‌های احتمالی را بگیریم.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد سید محمد میرجلیلی تصریح کرد: موضوع مسیلی که از بند 4 تا رودخانه مرکزی داریم زمین‌هایی است که در اختیار سه نهاد علوم پزشکی، پارک علم و فناوری و نیروی انتظامی قرار گرفته است که باید در آن حفر کانال انجام شود.

دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری یزد تصریح کرد: در نقاط مختلف شهر هماهنگی صورت گرفت و از میدان عالم تمامی ورودی های رودخانه مرکزی را می بندیم.

وی گفت: موضوع بسیار مهم بحث موقوفه ابوالقاسم رشتی است که هنوز ارتباط آن با رودخانه وصل نیست و باید با فوریت اقدام لازم مربوط به آن انجام شود.

میرجلیلی در ارتباط با قطعه یک سیل‌بند یزد گفت: قنات‌هایی که مشکل داشتند مسدود و سنگ‌چینی آن انجام شده و برخی دیگر از قنات‌ها هم با دهیاری‌ها هماهنگی لازم صورت گرفت و مشکلات آن برطرف شد.

دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری یزد گفت: کف‌کشی لازم برای سیل‌بندها انجام شد و مقداری به دبی آنها افزایش پیدا کرد ولی در هر صورت اگر بارندگی به حد بسیار زیاد باشد در هر صورت امکان عبور آن از سیل‌بند وجود دارد.

​​​​​​​