حضور "خدام رضوی" در شهرها معنویت و نشاط برای شهروندان به همراه دارد

شهردار یزد با بیان اینکه حضور خدام رضوی در شهرها معنویت و نشاط برای شهروندان به همراه دارد گفت: اتمسفر مثبت شهرها ناشی از حضور خدام حرم رضوی در دارالعباده است.

مهدی جمالی نژاد در دیدار با خدام حرم مطهر رضوی با اشاره به اینکه جشنواره زیر سایه خورشید یکی از برنامه‌های ارزشمندی است که در سال‌های اخیر در کشور و برخی از نقاط جهان برگزار می‌شود اظهار داشت: بدون شک حضور خدام حرم رضوی در هر شهر و روستایی معنویت خاصی را با خود همراه دارد و به نوعی یک اتمسفر بسیار خوب و مثبتی را در نقاط حاضر شده ایجاد می‌کند.

شهردار یزد با تأکید بر اینکه برگزاری این جشنواره در سال‌های بعد مطمئناً مشتاقان بسیاری را با خود همراه می‌کند تصریح کرد: حضور خدام حضرت علی ا‌بن ‌موسی ‌الرضا (ع) در شهر یزد سبب افتخارمان است و خاک پای این عزیزان را می‌بوسیم.

وی با بیان اینکه فضای شهر دارالعباده به یُمن وجود و حضور خدام حرم مطهر رضوی معنوی و بانشاط شده است خاطرنشان کرد: اثرات معنوی این حرکت عظیم در شهرهایی که خدام حرم مطهر حضور دارند به خوبی هویدا است.

جمالی نژاد با اشاره به رسالت شهرداری گفت: برخی فعالیت‌های شهرداری را فقط ساخت و ساز و فعالیت‌های عمرانی تصور می‌کنند در حالی که این کارها تنها رسالت شهرداری نیست بلکه رسیدگی به معنویت شهروندان و روح شهر نیز از جمله رسالت‌های بسیار مهم و حائز اهمیت است.

شهردار یزد در پایان با تأکید بر اینکه حضور خدام حرم رضوی در کشورهای مختلف بدون حاوی دستاوردهای مثبتی است تصریح کرد: این حرکت بزرگ و عظیمی که در این سال‌ها شروع امیدواریم به خوبی و با قدرت و صلابت همیشگی ادامه پیدا کند و روزی برسد که همگان به این معنویت برسند و ائمه اطهار (ع) را به خوبی بشناسند./تسنیم یزد