حریق گسترده در انبار چیپس و پفک مهار شد

به گزارس روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد،، طبق اطلاع به ستاد فرماندهی آتش نشانی یزد رأس ساعت 3:06 بعد از نیمه شب امروز 25 مرداد ماه مبنی بر مشاهده حریق در یک انبار چیپس و پفک، ستاد 125 سریعا" نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره هشت را با سه دستگاه خودرو عملیاتی و متعاقب آن از ایستگاه شماره نه ،10، هفت، پنج،سه و چهار با شش دستگاه خودروی اطفای حریق و تانکر آبرسان و یکدستگاه خودرو دستگاه تنفسی به بلوار آزادگان به طرف فرودگاه مقابل دوربین اعزام می نماید.

آتشپاد دوم سیدعباس میرشمسی رئیس سازمان آتش نشانی یزد که خود را به محل حادثه رسانده بود، اظهار داشت: اولین گروه از نیروهای عملیاتی در کمترین زمان ممکن به محل حادثه رسیدند و با صحنه ای مواجه شدند که حریق کل فضای انبار را فرا گرفته بود بنابراین بیدرنگ همزمان با اجرای عملیات ایمن سازی، نیروهای عملیاتی به چند گروه تقسیم و به فرماندهی محمدرضا رحیمی معاون عملیات سازمان، عملیات اطفای حریق را با استفاده از تجهیزات انفرادی و چند رشته لوله آبدهی پرفشار آغاز کردند و گروه دیگر نیز عملیات خنک کردن و با ایجاد دیواره ای مانع از سرایت آتش به دو سوله ی دیگر(سوله مواد غذایی و سریع الاشتعال و دیگری سوله کارگاه مبل سازی) که در همجوار این انبار وسیع چیپس و پفک بود شدند و بعد از سه ساعت تلاش مضاعف توانستند حریق را مهار نمایند.         

این مقام مسئول با بیان اینکه کانون حریق انبار چیپس و پفک بوده و تنها به این سوله خسارت وارد شده وخوشبختانه با تلاش نیروهای آتش نشانی خسارتی به آن دو سوله ی دیگر وارد نشده ،بیان نمود: نیروهای عملیاتی پس از اجرای عملیات جداسازی و خنک کردن محل را تحویل مالک داده و به ایستگاه های خود مراجعت نمودند.