جانشین معاونت خدمات شهری شهرداری یزد: ارمغان شهر دوستدار کودک باید افزایش شادی کودکان شهر یزد باشد - شهرداري يزد
سهشنبه 27 آبان 1399
جانشین معاونت خدمات شهری شهرداری یزد: ارمغان شهر دوستدار کودک باید افزایش شادی کودکان شهر یزد باشد

محمد حسن منصوری زاده جانشین معاونت خدمات شهری شهرداری یزد با حضور در برنامه زنده ی "شهر خوب برای بچه های خوب" ضمن گرامی داشت روز جهانی کودک بر فضاسازی بهتر برای تفریح و پرورش جسمی و روحی کودکان تاکید کرد.
منصوری زاده خاطرر نشان کرد: کودکان موهبت های الهی هستند که خداوند آنان را به امانت به دست ما سپرده است و باید برای پرورش فکری و جسمی آنان هم از بعد خانواده و اجتماع فضا را مهیا سازیم.
وی همچنین به نامگذاری شهریزد، با نام شهر دوستدار کودک اشاره کرد و گفت امیدواریم افزایش شادی و نشاط کودکان مان ارمغان این نامگذاری باشد و بتوانیم درآینده ای نه چندان دور شاهد کارهای مؤثرتر و فضاسازی های مناسب تر برای شادی و تفریح خانواده ها و کودکان مان در شهر میراث جهانی یزد باشیم .