تشریح برنامه های سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری یزد در سال جدید

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری یزد عنوان کرد: در نشستی برنامه ها و سیاست های سازمان فاوا در سال جدید با هدف شهر هوشمند تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری یزد – مجید بیکی گفت: در نشستی برنامه ها و سیاست های کلی سازمان فاوا در بودجه سال جدید با هدف شهر هوشمند بررسی شد.
سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری یزد سرمایه گذاری در حوزه فاوا و شهر هوشمند، ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان بر محور سامانه جامع شهروندی، ارتقاء زیرساخت ها برای ارائه خدمات با کیفیت به شهروندان، آموزش شهروندی و همچنین امنیت زیرساخت ها را از مهمترین برنامه های فاوا در سال ۹۹ عنوان کرد.
وی با اشاره به نگاه درآمدی این سازمان به بودجه سال آینده، گفت: در سه حوزه سامانه حساب آنلاین شهروندی، واگذاری و اجاره فیبر نوری و استفاده از پهپاد، با توجه به اینکه سازمان فاوا درگیر اجرای این سه مورد هم خواهد بود، با نگاه درآمدی پیش خواهیم رفت.

بیکی با بیان اینکه در این نشست، بودجه بیش از ۹۶ پروژه عمرانی بررسی شد، تاکید کرد: در این پروژه ها ضمن کاهش هزینه، به سمت افزایش درآمد سازمانی برنامه ریزی شده است.

در این نشست مهدی فعالی معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری، فلاح معاون فنی و هوشمند سازی فاوا و محمد روستایی معاون اداری مالی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز حضور داشتند.