بهسازی سرویس های بهداشتی بوستان های سطح منطقه دو

در ادامه طرح نگهداشت شهر، سرویس های بهداشتی بوستان های سطح منطقه دو مرمت، بازسازی و مناسب سازی می شود.   

به گزارش روابط عمومی منطقه دو شهرداری یزد، سید ابوالفضل کشفی مدیر منطقه ضمن بازدید از پروژه مرمت، بازسازی و مناسب سازی سرویس های بهداشتی بوستان های سطح منطقه با بیان اینکه به تمامی مناطق ابلاغ شده تا نسبت به مرمت و بازسازی تمامی سرویس های بهداشتی اقدام کنند، افزود: این موضوع جزء نیازهای هرشهر و از مهم ترین عناصر مبلمان شهری است.

کشفی وجود سرویس بهداشتی با رعایت استانداردها را یک ضرورت فراموش شده در برخی شهرها و مسیرهای بین راهی دانست و گفت: اغلب این مهم مورد غفلت شهرداری‌ها و سایر دستگاه ها قرار می گیرد.

امید دهقانی زاده رئیس فنی عمرانی منطقه نیز که در این بازدید وی را همراهی می کرد خاطر نشان ساخت: عملیات مرمت و بهسازی سرویس های بهداشتی با صرف اعتباری بالغ بر 2 میلیارد ریال درحال انجام است.

وی افزود: این عملیات عمرانی شامل باز سازی کلی سرویس ها و نیز تعمیرات اساسی اجرای تأسیسات برق و مکانیکی در حال انجام می باشد.     

دهقانی زاده بیان داشت: جانمایی سرویس بهداشتی در مکان‌های پرتردد شهرها باید توسط مسئولان شهری مورد توجه قرار گیرد چرا که جانمایی این مکان ها جدای از شرایط زیستی در بهسازی شهرها و پاسخ به نیاز زیستی کاملاً طبیعی است که نبود آن موجب نارضایتی می‌شود.

رئیس فنی عمرانی منطقه  افزود: سرویس بهداشتی عمومی برای کودکان، سالمندان، و بسیاری از افراد یک نیاز ضروری در شهر به شمار می رود که این عملیات درپارک هفتم تیر، ورزشگاه مریم آباد و اداره موتوری شهرداری در حال انجام است.