بـرخورد ضـربتی منطقه دو شهرداری یزد در استفاده غیر مجاز از مـعابر عمومی

برخورد های قاطعانه شهرداری در خصوص تجاوز به حریم معابر عمومی، راه حلی برای عدم تصرف و تجاوز به گذرها خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی منطقه دو شهرداری یزد - علی مزیدی تصریح کرد: با عوامل استفاده غیر مجاز از معابر عمومی و به وجود آورنده وضعیت نامناسب کوچه ها، برخورد قانونی می شود.

معاون خدمات شهری منطقه دو شهرداری یزد با تأکید بر ضرورت برخورد قاطع و قانونی با عوامل ایجاد کننده تصرف غیر مجاز معابر، گفت: امروزه اشغال و مسدود كردن معابر عمومی جرم بوده و مجارات قانونی در پی دارد.

وی خاطر نشان ساخت: با توجه به ضرورت ساماندهی سیمای شهری، از هرگونه استفاده غیر قانونی از معابرعمومی جلوگیری به عمل می آید.

وی با بیان اینکه برخی از افراد با استفاده نامتعارف و غیرمجاز از معابر عمومی و اشغال فضاها مانع از تحقق صیانت حقوق شهروندی می‌شوند، گفت: در این راستا با حکم قضایی و با همراهی عوامل نیروی انتظامی و اجرائیات منطقه، چندین مورد آزاد سازی گذر در سطح منطقه رفع تصرف شد.