برگزاری کلاس آموزشی امداد و نجات جاده ای

     به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد ، پرسنل عملیاتی این سازمان با حضور فعال در كلاس آموزشی و با استفاده از تجهيزات امداد جاده اي و يك دستگاه خودرو فرسوده با ايجاد آتش سوزي فرضي زير نظر مربيان مجرب سازمان ، دوره آموزشي امداد و نجات جاده اي را بازآموزي نمودند .

    کلاسهای آموزشی فوق در ایستگاه مركزي سازمان و در روزهای  نوزدهم ، بیست و یکم و بیست و سوم خرداد برگزاری مي شود .

    سيدعباس میرشمسی مدیرعامل سازمان آتش نشاني يزد گفت : در اين دوره آموزشي،  نيروهاي عملياتي با ايجاد آتش سوزي در آن خودرو ابتداء عمليات اطفاي حريق را آغاز مي كنند و متعاقب آن با استفاده از تجهيزات امداد و نجات جاده اي عمليات برش خودرو و جداسازي مصدوم و انتقال وي به بيرون از خودرو را انجام مي دهند .

    میرشمسی ، با بیان اینکه از 275  مورد حادثه در 2 ماهه اول سال جاری 13 مورد آن موبرط به تصادف و واژگونی خودرو در معابر درون و برون شهری می باشد  بر لزوم  برگزاری این گونه آموزشهای تخصصی  تاکید نمود .