یک‌شنبه 01 بهمن 1396

برگزاری هشتمین شماره از سلسله مسابقات «امير كلام»

 هشتمین شماره  از سلسله مسابقات «امير كلام» از سوي مرکز فرهنگی مبشران

 سلسله مسابقات امير كلام با استفاده از منبع ارزشمند نهج البلاغه بصورت ماهیانه برگزار می شود.

در این دور از مسابقه ،شرحی از حکمت  های 55 و 56 نهج البلاغه ، در مورد اهمیت  صبر و استقامت که  مهم ترين وسيله پيروزى انسان در دنيا و آخرت است و اینکه مؤمنان بايد بكوشند و بى نياز شوند و به هنگام غنا و بى نيازى از مال و ثروت خويش براى جلب و جذب قلوب و كمك به نيازمندان استفاده كنند، از عواقب فقر بترسند، چرا كه فقر مايه ذلت و گاه مطابق بعضى از روايات سبب كفر مى شود.

 این کتاب ارزشمند به منظور بهره گیری بیشتر مخاطبان از سیره زندگانی مولای متقیان، حضرت علی (ع) به عنوان منبع این مسابقه در نظر گرفته شده است.

علاقمندان به شركت در اين مسابقه مي‌توانند به سايت mobasherghadir.ir يا سامانه هوشمند مبشران در تلگرام به نشانی   @mobasheran_bot مراجعه و تا 30 بهمن  ماه با مطالعه منابع  تعيين شده، نسبت به شركت آنلاين در مسابقه اقدام كنند.

هر مسابقه سه برنده خواهد داشت و به شرکت کنندگانی که موفق به کسب امتیاز لازم در این مسابقات شوند در هر مرحله به قید قرعه جوایز نقدی اعطا می شود.

افرادی که موفق به شرکت در هر 12 مسابقه شوند ، در قرعه‌کشی سفر مشهد مقدس شرکت داده خواهند شد.