برخورد شدید خودرو ی پراید به درخت 2 مصدوم در پی داشت - شهرداري يزد

رعایت نکردن اصول ایمنی در هنگام رانندگی برخورد شدید خودروی پراید با درختهای حاشیه خیابان ،منجر به مصدوميت و محبوس شدن 2 نفر مي شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان آتـش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، وقتی رانندگان خودروهای عبوری متوجه بروز این حادثه رانندگی شدند با سامانه 125 تماس گرفته و درخواست کمک کردند که ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی یزد به سرعت نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره 1 و 9 را با 2 دستگاه خودروی عملیاتی رأس ساعت 1:10 بعد از نیمه شب امروز 14 دیماه به مسیر خیابان کاشانی روبروی زایشگاه بهمن اعزام كرد.
سیدروح الله فرخزادیان رئیس ایستگاه شماره 9 که در محل حضور داشت در مورد این حادثه گفت : یک دستگاه پراید به علت عدم توانايي در كنترل خودرو از مسیر اصلی خود منحرف و با شدت به درخت حاشیه خیابان و متعاقب آن با برحورد به چند پایه فلزی (که برای روشنایی مغازه ها نصب شده بود) می ایستد، و این حادثه رقم می خورد.
وی با اشاره به اینکه آتش نشانان به محض رسیدن به محل حادثه جریان برق همه خودروها را قطع کرده و با قرار دادن علائم هشدار دهنده در مسیر، محل حادثه را ایمن سازی کردند افزود : در جریان این حادثه 2 نفر سرنشین پراید به نام محمدرضا.الف (راننده) و خانم خاطره .غ دیگر سرنشین پراید، مصدوم و داخل اتاقک خودرو محبوس می شوند که آتش نشانان در یک عملیات خیلی حساس آنها را به بیرون منتقل و تحویل عوامل اورژانس نمودند.
فرخ زادیان با بیان اینکه علت بروز این حادثه رانندگی از سوی کارشناسان پلیس راهور اعلام می شود، افزود: نیروهای عملیاتی در ادامه پس از اطمینان از نبود نشتی بنزین ، به ایستگاه های خود مراجعت نمودند.