اولین سمپوزیوم مجسمه سازی خشتی جهان در یزد در حال برگزاری است

 

اولین سمپوزیوم ملی مجسمه سازی خشتی با هدف ارج نهادن به هنر نیاکان یزدی در خلق آثار معماری و معرفی یزد به عنوان مرکز معماری خشتی در جهان، در روز شانزدهم لغایت بیست و ششم اسفند ماه در محل نصب برج و باروی شهر  در خیابان سیدگلسرخ یزد در حال برگزاری است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شهرداری یزد اولین سمپوزیوم ملی مجسمه سازی خشتی، به دلیل اهمیت هنر و پشتیبان و توجه ویژه به دستاوردهای معماری کهن که به تازگی در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده از روز چهارشنبه شانزدهم اسفند ماه، در یزد آغاز به کار کرد.

این سمپوزیوم که از سوی شهرداری یزد برگزار می شود در خیابان سیدگلسرخ ـ جنب برج و باروی شهر با هدف درج نهادن به هنر نیاکان یزدی در خلق آثار معماری و شاهکارهای دست ساز و معرفی معماری خشتی و همچنین معرفی یزد به عنوان مرکز این معماری به دنیا در حال اجرا می باشد.

اولین سمپوزیوم مجسمه سازی خشتی جهان به مدت ده روز برپاخواهد بود و در روز بیست ششم اسفند ماه مراسم رونمایی از آثار به انجام می رسد.

خاطرنشان اینکه طی فراخوان برگزار شده 105 اثر در این سمپوزیوم شرکت کرده به طوریکه از سوی هیأت داوران 10 اثر به عنوان برگزیده و هفت اثر به عنوان اثر جنبی کار دانشجویی انتخاب می شود.

آثار برگزیده در این سمپوزیوم به عنوان المان های شهری در حاشیه برج و باروی شهر مورد استفاده قرار می گیرد.

ابراز امیدواری می شود اولین سمپوزیوم مجسمه های خشتی که در یزد در مقیاس ملی در حال برگزاری است، در سال های اینده در مقیاس بین المللی تداوم داشته باشد.