اهتمام شهرداری یزد برای جلوگیری از ساخت‌وسازهای خلاف

معاون شهرسازی و معماری شهرداری یزد با تاکید بر اهتمام شهرداری برای جلوگیری از ساخت‌وسازهای خلاف در این کلان‌شهر، گفت: در صورت بروز تخلف توسط هر یک از عوامل اجرایی ساختمان، بلافاصله پس از ارائه گزارش تخلف توسط مهندس ناظر، از ادامه انجام عملیات ساختمانی جلوگیری خواهد شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد محمد مهدی شرافت روز یکشنبه بیست‌ونهم خردادماه در نشست با مدیران مناطق و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد اظهار کرد: بخشنامه وزارت کشور مبنی بر پیشگیری از بروز حوادث فرو ریختن ساختمان‌ها به ویژه ساختمان‌های بلندمرتبه که با بروز حادثه متروپل با جدیت و قاطعیت بیشتری در حال اجرا است، لزوم توجه و نظارت مسئولان و سازمان‌های ذی‌ربط را به رعایت اصول فنی و ایمنی در تمام مراحل طراحی، صدور پروانه، اجرا، نظارت و صدور پایان کار ساختمان بیش از پیش ضروری کرده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری یزد با اشاره به دستور رئیس‌جمهور مبنی بر پیشگیری از حوادث مشابه متروپل با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در کشور، گفت: رعایت مقررات ساختمان، ضوابط شهرسازی و اصول فنی، ایمنی و بهداشتی در تمام مراحل طراحی، صدور پروانه، اجرا، پایان کار و بهره‌برداری از ساختمان توسط مالک، مهندس طراح، پیمانکار و مجری ساختمان و همچنین نظارت بر آن از طریق مهندسان ناظر الزامی است.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر ساختمان‌ها از طریق مهندسان ناظر، تصریح کرد: در صورت بروز تخلف توسط هر یک از عوامل اجرایی ساختمان، بلافاصله پس از ارائه گزارش تخلف توسط مهندس ناظر، از ادامه انجام عملیات ساختمانی جلوگیری خواهد شد و مالک برای ادامه اجرای عملیات ساختمان خود باید نواقص را برطرف و نظر مهندس ناظر را جلب کند.

شرافت با تاکید بر اهتمام شهرداری برای جلوگیری از ساخت‌وسازهای خلاف، افزود: اولویت بخشنامه وزارت کشور، ساختمان‌های بلندمرتبه با ارتفاعی بیش از ۲۳ متر یا بیش از شش طبقه است، اما در عین حال تمام ساختمان‌ها را شامل می‌شود.​​​​​​​