رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد عنوان کرد:

اعلام نحوه ثبت نام سرویس مدارس در سامانه سپند

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد گفت: والدین تا ۱۵ تیرماه 1403 باید اطلاعات فرزندان را برای دریافت خدمات سرویس در سامانه سپند وارد کنند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد - مهدی فعالی ظهر در جلسه هماهنگی سرویس مدارس، با اشاره به اینکه والدین باید اطلاعات دانش آموزان خود را برای سرویس در سامانه سپند تا ۱۵ تیرماه وارد کنند، اظهار کرد: محل زندگی دانش آموز و مدرسه باید در روی نقشه مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان می‌توانند برای ورود به سامانه سرویس مدارس سپند به آدرسirtusepand.ir مراجعه کنند، ادامه داد: بعد از ثبت نام والدین در سامانه، رانندگان در سامانه ثبت نام می‌کنند و از نیمه دوم تیرماه و ابتدای مردادماه هم شرکت‌های دارای مجوز مشخص می‌شوند تا در ابتدای مهرماه از لحاظ سرویس دهی دیگر مشکلی در استان نباشد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد گفت: بزودی تبلیغات شهری آغاز می‌شود و آدرس سامانه سرویس برای مردم اطلاع رسانی می‌شود. ​​​​​​​