اعلام حادثه فرضي تصادف چند دستگاه خودرو جهت تست زمان رسيدن نيروهاي عملياتي به محل حادثه - شهرداري يزد

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، سيدعباس ميرشمسي مديرعامل سازمان كه مسئوليت مانور را بر عهده داشت اظهار داشت : اين مانور رأس ساعت 4:29 بامداد جمعه بیست و چهارم ارديبهشت ماه با زمان صفر و بدون اطلاع قبلي با محوریت ستاد فرماندهي سازمان آغاز گردید .
اين مقام مسئول در ادامه بيان نمود : سناريوي اين تمرين عملياتي چنين برنامه ريزي شده بود ، كه در بلوار جمهوري روبروي مسجد قبا سه دستگاه خودرو با هم تصادف كرده اند و سرنشينان آن محبوس مي باشند و به علت نشت بنزين هر لحظه احتمال حريق وجود دارد، كه متعاقب آن مركز 125 سازمان ابتدا نيروهاي عملياتي ایستگاه شماره 3 و معاون عمليات سازمان را به محل مورد نظر اعزام مي كند و سپس از ايستگاه شماره 5 و 8 به عنوان نيروي كمكي به آن محل اعزام مي نمايد .
مديرعامل سازمان آتش نشاني يزد با اظهار خوشحالي هدف از برگزاري اين مانور سنجش ميزان آمادگي نيروهاي عملياتي در آن موقع و تست زمان رسيدن به محل حادثه بود كه اولين خودروی عملياتي از ايستگاه شماره 3 كمتر از 3 دقيقه و بعد از ان ايستگاه شماره 8 و 5 كمتر از 4 دقيقه خود را به محل اين حادثه نمادين رساندند .
ميرشمسي خاطر نشان كرد از ديگر مزاياي اجراي اين مانور ، افزايش توان عملياتي نيروهاي آتش نشاني در ارائه خدمات به موقع و بهتر به حادثه ديدگان است و نيز هماهنگي نيروهاي چند ايستگاه با مركز 125 مي باشد .