اصلاح هندسی پایانه شهدای محراب - شهرداري يزد

مدیر منطقه دو شهرداری یزد با بیان اینکه عملیات اصلاح هندسی و رفوژ میانی در راستای زیباسازی چهره و نمای شهر و نیز روان سازی بار ترافیک و تسهیل در روند عبور و مرور شهروندان انجام می شود، از اجرای عملیات اصلاح هندسی پایانه شهدای محراب خبر داد.
یه گزارش روابط عمومی منطقه دو شهرداری یزد - سید ابوالفضل کشفی خاطر نشان ساخت: در راستای ارائه خدمات ترافیکی مناسب به شهروندان و به منظور ارتقای ایمن سازی معابر و کاهش ترافیک و سهولت تردد وسایل نقلیه و شهروندان، واحد فنی و عمرانی منطقه، اقدام به اجرای طرح اصلاح هندسی پایانه شهدای محراب با هزینه ای بالغ بر 500 میلیون ریال نموده است.
مدیر منطقه دو شهرداری یزد افزود: شهرداری، نهادی مردمی است و به لحاظ احترام به همین جایگاه مردمی این نهاد تلاش داریم تا در راستای رفع مشکلات مردم در تمامی نقاط شهر برنامهریزی مناسبی داشته باشیم و توسعه متوازن در سطح شهر از مهمترین اولویتهای شهرداری به شمار میرود.