آغاز عملیات اجرائی فاز یک ادامه بلوار شهید قندی - شهرداري يزد
عملیات اجرائی فاز یک ادامه بلوار شهید قندی آغاز شد
به گزارش روابط عمومی منطقه سه ، عملیات اجرائی فاز یک ادامه بلوار شهید قندی حدفاصل تقاطع بلوار شهید سامعی و بلوار شهید جعفر زاده با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال درحال انجام می باشد.
سید مهدی میرباقری رئیس اداره فنی وعمرانی منطقه، انجام این پروژه را بطول تقریبی سه کیلومتر و عرض چهل و پنج متر وهمچنین محل تامین هزینه را از اعتبارات عمرانی منطقه عنوان نمود.
طی بازدیدی که به همین منظور توسط مدیر منطقه و با همراهی رئیس اداره فنی و عمرانی منطقه سه انجام شد، محمدرضا حفیظی مدیر منطقه ضمن تشکر از تلاش کلیه همکاران، سرعت عمل و دقت را از شاخصه های فعالیتهای عمرانی منطقه عنوان و خواستار تسریع در اجرا و تکمیل پروژه مذکور شد.
رئیس اداره فنی وعمرانی منطقه، مراحل انجام این پروژه را شامل خاکبرداری، نصب شش ردیف سنگ جدول، زیرسازی و آسفالت این بلوار در دو باند رفت وبرگشت برشمرد. وی هدف از اجرای این پروژه را تسهیل درعبور و مرور شهروندان عنوان و اظهار داشت: جهت اجرا وتکمیل فاز دو این پروژه نیزاعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال لازم است که در بودجه سال آینده پیش بینی شده است .