همیار محله و سفیران فرهنگی در محلات شبکه ای منسجم در تحقق اهداف سازمان فرهنگی خواهند بود

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد در دیدار با سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری یزد به نقش این سازمان در زندگی شهروندان اشاره و عنوان کرد: تنوع رویدادهای اجتماعی فرهنگی در سطح شهر و شناسایی روحیات شهروندان در اجرای برنامه‌ها بسیار اهمیت دارد و این سازمان می تواند ارتباط زیادی را با مردم در سطح محلات برقرار کند.
علیرضا نقوی افزود: معتمدین محلات به عنوان سفیران فرهنگی و همیار محلات نقش موثری در تحقق اهداف سازمان خواهند داشت و رویدادهای فرهنگی هنری در بافت تاریخی و ارتباط این سازمان در مناطق بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی با اعلام آمادگی منطقه بافت تاریخی در همکاری بیشتر با سازمان در راستای آموزش های شهروندی گفت: تعامل منطقه و سازمان در این منطقه که دغدغه بیشتر شهروندان و گردشگران را به دنبال دارد می تواند زمینه ساز رشد و تعالی بیشتر فعالیت ها و رضایت همشهریان باشد.
سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری یزد هم در این دیدار با تشکر از همراهی های منطقه بافت تاریخی تصریح کرد: این سازمان با گستردگی برنامه‌ها بیشترین تعامل را در سطح شهر و محلات با شهروندان دارد و مردمی سازی فعالیت ها بیشترین اثر گذاری در بطن جامعه را خواهد داشت که ما در سازمان به جد این مهم را دنبال خواهیم کرد.
مصطفی زارع زاده با اشاره به نقش فرهنگسرا در محلات اظهارداشت: طرح هر حسینیه یک فرهنگسرا که از سوی سازمان دنبال شد بسیار مورد توجه قرار گرفت و از سال اول این طرح که با ۱۰ حسینیه شروع شد و هر سال افزایش یافت بسیار به شعار مردمی سازی نزدیک شد و امروز شاهد توسعه آن در کل شهر هستیم.
وی ادامه داد: ما ۷۲ پهنه فرهنگی در شهر یزد تعریف کردیم و در راستای شعار هر حسینیه یک فرهنگسرا، در سال جاری نیز ۱۵ تا ۲۰ محله را شکل خواهیم داد و این فرهنگسراها بازوهای شما در مناطق خواهند بود و در آنجا روحانی محل، فرمانده پایگاه، معتمد و یک نفر از هیات امنا هیات عزاداری و یک نفر رابط با شهرداری به عنوان حلقه اصلی این فرهنگسراها خواهند بود.